Kalender

/Kalender
Kalender2020-07-13T11:05:26+00:00

Meet the Makers  på vores værksted Strand3, Strandbouldevarden 3kld, 2100 København Ø

Meet the Maker CPH præsenterer åbne værksteder indenfor smykkedesign, keramik, tekstil, papir, glas, grafik mv. Kunsthåndværkerne og designerne inviterer indenfor i deres egne værksteder. Du har altså mulighed for at få indblik i værksprocesser og købe kunsthåndværk af en høj æstetisk og håndværksmæssig kvalitet – alt imens du kan høre nogle af de fortællinger, som værkerene gemmer på.

Der er åbne døre fra torsdag d. 13. til og med lørdag d. 15. august hos et væld af stolte og dedikerede kunsthåndværkere og designere, der glæder sig til at fortælle om deres værker og arbejdsprocesser. Flere har inviteret kollegaer fra hele landet indenfor. Du kan derfor møde et bredt udvalg af udøvere og mærke den stærke fællesånd, der er blandt kunsthåndværkerne og designerne.

Meet the Maker CPH afholdes i netop den periode, hvor Danske Kunsthåndværkere & Designere skulle have afholdt det årlige Frue Plads Marked. Pga. Covid-19 er markedet i år aflyst. Da det normalt tiltrækker mange tusinde mennesker til den historiske Frue Plads i København, vises publikum i stedet ud til et særegent besøg i kunsthåndværkernes og designernes egne rammer.

I alt deltager 88 professionelle kunsthåndværkere og designere fordelt over 45 værksteder.

Se oversigtskortet her. https://dkod.dk/meet-the-maker-cph/

Der er selvfølgelig gratis adgang til værkstederne.

Følg med på #MeetthemakerCPH

Vi glæder os!

Praktisk info

Hvornår: 13.-14.-15. august 2020
Hvor: I hele København
Gratis adgang.

“Det smukkeste Marked” 2021

Skals – Højskolen for design og håndarbejde

Markedet foregår i telte i den store gamle have samtidig med, at der i skolens bygninger afholdes udstilling og show, hvor der vises elevarbejder fra forårsholdene.

Højskolebakken 21, 8832 Skals

Fredag d.  Juni, kl. 10-17

Lørdag d.  Juni, kl. 10-17